"Kurevsky" dobrá párty :)

15.09.2011 13:26

Drobet se zpožděním bych se s vámi chtěla podělit o zážitek z (pro mě) nejlepší akce roku. Název článku v sobě ale skrývá daleko víc než jen velice vydařenou párty! :)

Akce se konala 12.8. 2011 v jednom místním klubu a byla to soukromá párty dvou našich kamarádů. Hrdě a pod záštitou názvu "Děvky a jejich páni!" se nás tam sešlo kolem 80 lidí a nemělo to chybu.

Když jsme se s holkama rozhodly že půjdem, vůbec jsme netušili kam vlastně :-D Věděli jsme jen že musíme vypadat co nejvíc "lehce" a že by jsme sebou měli mít pánský doprovod. S doprovodem to tak složité nebylo (díky Fando! ;) ) zato udělat ze sebe slušně vypadající děvky už byl oříšek. V mém případě to jistil internet a tak sem si objednala síťované punčochy a rukavičky. Společně s kamarádkou Lůcou jsme si koupili ještě péřové boa. Každá z nás šla tedy v kombinaci černá + nějaká barva. Já červená, Lůca ružová a Maru modrá. Když už sranda tak pořádná a tak sem si vypůjčila červený jezdecký bičík (jsem přece koňák,ne?:-D) Mno a takle krásně vyšňořené jsme se vydaly přes rakovnické náměstí na místo schůzky s naším garde pánem. Jaké překvapení když jsme se tam s ním neshledali (to díky beru zpět Fando! :-D). Zato nám ale  zastavilo auto s jiným (cizím) pánem, zda nepotřebujeme svézt. Proč asi? :-D

Akce samotná už pak byla jedno velké MUHEHE. Úžasná muzika, super lidi, dobré pití...tanec, drink, chlap...ženská, drink, tanec :-D no co víc si přát?!  Možná mít jiné boty! :-D Áno, áno...já velká frajerka sem si vzala své kozačky na podpadku. Ty sami o sobě jsou v pohodě ale v kombinaci se síťovanýma punčochama, ještě když si člověk nevezme ponožky...ÁÚ:( No nedalo se nic dělat a muselo se to přepít! Vodku už nechci v životě vidět ale chvála bohu za ní v ten večer! :-D Domu už sem šla ale bosa. :)

Také bych chtěla upozornit všechny ženy (a možná i muže), kteří se rozhodnou koupit péřové boa...PELICHÁ!!! Věřím že uklízet po nás musela bít opravdu zábava :-D Dokonce, když sem druhý den šla tou cestou co jsme se v noci vraceli, lemovali jí červená a černá peříčka. Zřejmě se pštros (či co to bylo) rozhodl že se mu u nás nelíbí a po kouskách zdrhal. :-D

Tímto článkem bych také chtěla poděkovat Vaškovi a Ondrovi (těm dvěma kamarádům) co vše vymysleli a zrealizovali!! Kluci klobouk dolu, jste super! Mrzí mi, že kvůli americe příjdu o další takové akce, ale třeba se mi na nějakou podaří dojet.